Я серцем спiвчуваю

Світлій памяті Георгія Керопова ( 1955-1988 )
http://www.stihi.ru/2013/03/16/5282

Я серцем співчуваю…Співчуваю.
І вкотре лиху долю запитаю:
Чому?..Навіщо?..І за що?!!
Доле, за що осиротіла враз родина?!!
Навіщо ти забрала у матусі сина?
Ти знала, що то жах – своє дитя ховати…
Тебе таку і ворогу не в силі побажати.
Це біль, який не можна втамувати.
Гірка сльоза, яку не просто приховати.
Зневіра матері…Син не помер, він у дорозі!
Через хвилину посміхнеться на порозі.
Це невідомість. Ти ж не знав, що то в останнє.
Стискаєш руку брата міцно на прощання.
Це розум, що не може з тим змиритись.
Що треба долі по життю скоритись.
Я серцем  співчуваю…Співчуваю!
І вкотре лиху долю запитаю:
Чому?..Навіщо?..І за що?!!


26 липня 2013 р.


Рецензии
Алла!
Сильно, та мудро!
Дякую Вам.
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   17.07.2014 18:58     Заявить о нарушении
Дякую,мені дуже приємно що Ви завітали в гості.Всього Вам найкращого Алла.

Алла Мисяк   17.07.2014 19:15   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.