Акростих за рожден ден
един в годината за теб.
С тържествена и нежна песен
ти поднасям аз куплет.
И те дарявам с много нежност-
трогателен и топъл жест-
роден от обичта- безбрежност,
отправена към теб със чест.
Желязно здраве ти желая,
да е щастие и младост век,
ежедневно да те величае
най- стойностното звание „Човек”.
Да вдигнем чаши пълни с вино.
Елате днес да честитим
на здраве да е и Амин!
Свидетельство о публикации №113072607176