Акростих за деня на жената

Откъснах роза от една градина,
със панделка привързах две слова:
Мечтана, приказна, любима
или по- простичко – ЖЕНА,

мъжествена във свойта слабост,
а нежна в трудни времена,
родена да даряваш радост-
тоз ден целувам ти ръка.


Рецензии