А я люблю тебе...

А я люблю тебе...всмiхнись та пригадай
Мої слова, що так багато значать...
Ти так тепер далеко... i нехай,
Я дочекаюсь, як завжди, побачиш!

А я люблю тебе i знову лиш у снi
Зриваюсь подихом через безмежну вiдстань,
Я вiдшукаю непомiтно пристань,
Де серце даруватимеш менi...

А я люблю тебе i впiзнаю
В очах доньки, тендiтних загадкових,
Ти втiлив мрiю бажану мою-
Щораз закохуватись в погляд твiй ранковий.

А я люблю тебе завжди... i так давно
Вiдверто щиро душу вiдкриваю,
Смакую митi як хмiльне вино,
Бо знаю, що взаємно, пам'ятаю!

14/12/12


Рецензии