З Днем Народження, донечко...

Ти від серця третинка,

Ніжна, мов кошеня...

І в годинах хвилинка

Нам приємна щодня.

 
Мій тихенький дзвіночок,

Ще маленький, та є,

Мамі свій голосочок

Як уміє дає...

 
Ти - бажання літати,

Ти натхнення - іти!

Все найкраще віддати...

Лиш в любові рости.

 
Ти маленький дарунок,

Світла наша зоря,

Татка ніжний цілунок...

Скоро вже немовля.

 
Ти близька та жадана,

Посміхнися ві сні - 

Подих вітру весняний

Хай колише пісні!

14/08/12


Рецензии