Ще так багато ненаписаних в рш в...
І радості від сповнення надій,
А ніжності... ще так багато днів,
Та здійснення таких бажаних мрій.
Ще так багато посмішок на двох
Ділити нам завжди в передчутті
Того, чим дарувати може Бог
У нашому майбутньому житті.
Ще так багато кроків до мети,
Проте натхнення у тобі живе,
Воно дає наснаги далі йти...
Таке маленьке ще, та вже – ТВОЄ.
Ще так багато доторків – цілуй!
Того, що так терпляче й довго ждав.
Ні слів, не ніжності сьогодні не жалкуй,
Щоб завтра не сказати: не додав...
Ще так багато в значенні "люблю" –
І переповнення емоцій на душі –
За НАС завжди вклонюсь, прошу, молю.
Ще так багато ненаписаних віршів.
12/03/12
Свидетельство о публикации №113072509629