Вартовi Правопорядку

Твердиня і дотримання закону,
Є нам основа служби в МВС,
Захисники українського народу,
Образить не дамо його ми десь.

приспів:
Поліція - є доблесть і відвага,
Народові служіння - є шляхетна честь,.
Та до людини ми відносимось з повагой,
Не сумнівайтесь в Україні вже порядок є.

Хоч служба тяжка, дружба допоможе.
В скрутні хвилини друг прийде завжди,
Та вартовий порядку всюди зможе,
На Україні кожного від банди захистить.

25.07.2013


Рецензии