Все пустив на самотiк

Створив і все пустив на самотік.
Попи щось брешуть нам про спілкування.
А як давно цікавився востаннє
В який твоє творіння суне бік?
Дав повну волю і махнув рукою?
Рішив,  що в душу лізти неетично?
Дитя лишати допомоги - це цинічно.
Якщо ти є, для мене ти не бог.
                06.2012


Рецензии