Я тебе кохаю-2...
Те, що ви зробили для мене?
Під верби плаче,
Тепер, що сумно іноді!
Я бажаю вам щастя тільки,
Тільки радість і любов.
Не вистачає слів і ночівля
Що б визнати знову.
Не смутку під верби,
Не trevo ти мені серце.
Я в кохання і це чудо,
У дуже добре ця мрія!
Свидетельство о публикации №113072507551
С уважением, Ко.
Наталья Колибри 30.07.2013 03:33 Заявить о нарушении
Александр Дубровин 3 30.07.2013 03:36 Заявить о нарушении