Не удачi
Щоб про них я навічно забув,
Про розпачливі дні, всі у плачі,
Як себе безпорадним відчув.
А удачі розвішу на стінах,
Щоби кожну завжди пам’ятать,
Щоби Бога молить на колінах
Допомогу в удачах давать.
Мо’ тоді врешті стану успішним,
Із удачами буду дружить,
Перед світом я стану безгрішним
Й зможу щастячко келихом пить.
А до поки цього я не маю,
Не удачі ховаю свої,
На удачі щоденно чекаю,
Програючи життєві бої.
25.07.13.
Свидетельство о публикации №113072504634