Безаман бозмаст
Дагаоттаргдий-те са, хьо долча юха ва.
Кхайканза мича йоагlа ва, зама а ха а,
Бокъон ший чотт а я, нана яла хьа!
Шун коа тlара ловзараш таьзета фешт,
Оаш белхабаьча пандара аз дергда гешт.
Са дог хьо лаха доале, улл Тlаргиме,
Гlам эшац да со волча, дорхош Гlалми.
Хьа сонтача дега, са де хlама дац,
Сона из е дуа а лургдац, чам а лургбац.
Дира хий хиннад, хьа безаман мутт,
Бийста бог ба, хьа був баьнна бутт.
Безаман бозмаста, сийна бlаргаш хьа,
Дагаоттаргдий-те са, хьо долча юха ва.
Кхайканза мича йоагlа ва, зама а ха а,
Найц хинна дlаоттачул, вала со хьа!
Гlермане, 23. Кlимарса бетта 2013 шу
Свидетельство о публикации №113072400813