Така як ти

"Така як ти",- співає Вакарчук,
таку одну змогла я покохати,
вона одна-маленький мій недуг,
мені на кілометри всі начхати.

Я приноситиму тобі сніданок у ліжко,
я кохатиму тебе, як ніхто інший,
моя маленька дівчинка-кішка.
Моя пігулка. Живу тебе з'ївши.

Ми гулятимемо з тобою під зоряним небом,
я цілуватиму тебе в ніс, і казатиму, що люблю,
ти-мій маленький недуг,
однією тобою живу.


Рецензии