Не мовчи...

Скажи хоч щось,
благаю не мовчи лиш.
Скажи хоч слово,
прошу не тягни.
Послухай серце,
відкрий двері в душу.
Адже час іде,
його вже не спиню.
Не томи, не муч,
не рви ті струни,
Що мелодію кохання
грали нам колись.
Скажи хоч щось,
не хочу чути тишу.
Згадай ті миті незабутні,
ті часи.
Коли тримав так терпко,
ти мене за руку.
Коли вуста зливалися
в одно.
Скажи мені одне,
те заповітне слово.
І я на віки залишусь
з тобой.


Рецензии