Ти

А ти до мене приходи…
У сни, у мрії, назавжди.
У тишу вечора і ранку,
Мов вітром відхили фіранку,
І засвітись своїм промінням,
Своїм бажанням, божевіллям.
Любов'ю стань, як стала тінню,
Позолотись, мов ліс осінній,
Вберись у небо, моря синь,
Де обрій, мріями полинь,
Стань вітром теплим навесні,
Приснись, прийди мені ві сні
Липневим ранком, у росі,
Коли дрімають ще усі,
Ти босоніж зайди в кімнату,
І сонця вранішню сонату
Співай столика, ти - любов,
Про літній ранок знов і знов,
Де тепло, тихо і де - ти,
Де мрії в хмарах дрімоти
І двоє йдуть в тумані часу,
Де каганці горять із гасом,
Хрести, ікони, срібло… ти,
Ти збудувала нам мости.

Ігор Стожар

Звук за ланкою
http://salamandra.if.ua/stg1/ty.mp3


Рецензии
:експресивно, чуттєво, натхненно, образно і щиро Вам вдалося змалювати почуття і бажання багатьох закоханих чоловіків
із задоволенням,
ДФ

Дьюти Фри   13.09.2013 03:16     Заявить о нарушении
Ох! Як приємно, що це усе вдалося,
І поцілунок, дотик до волосся,
Тепло, і ніжність, крапельки роси,
У тій, що поряд в струменях коси.

Дякую!

Игорь Стожар   15.09.2013 09:35   Заявить о нарушении