Urim tumim

why you wanna know greater than the great? why do you expect inexplicable?
what must be, will be, what shall come, shall pass,
as for other things, all in time will call

don't forget yourself on the road again,
don't be hard, don't yell, what has come--accept
 
URIM TUMIM, URIM TUMIM

why'd you wanna solve greatest mystery? of the crafty words weaving tracery?
what shall wise man say, in his vanity? Wise shall live along, but in misery

URIM TUMIM, URIM TUMIM


original--Урим Туммим, ПИКНИК

Зачем знать, скажи, больше большего
Зачем ждать, скажи, запредельного
Что положено и так сбудется
О другом же, да речь отдельная
Самого себя не забудь в пути
Не кричи, не дури, все как есть прими
Урим Туммим Урим Туммим
Тайну тайн зачем да разгадывать
 Витиеватых слов да узор плести
Хитромудрому что загадывать?
 Хитромудрый жив, да без радости
Урим Туммим Урим Туммим


Рецензии