в совершенном мире

в совершенном мире, нету места и времени нет
в совершенном мире, каждый каждому добрый сосед
в совершенном мире, нет ни "лево-право", ни "назад-вперёд"
в совершенном мире, каждый каждую песню поёт

нечего терять, неочем грустить, каждому выбор творить
САМОМУ, по уму..не подчиняясь никому

в совершенном мире, никому глаз не выклюет вороньё
в совершенном мире, моё твоё, а твоё--моё
в совершенном мире, все со всеми будут в мире жить
в совершенном мире, все цвета и веры будут только дружить

нечего терять, неочем грустить, каждому выбор творить
САМОМУ, по уму..не подчиняясь никому

original--Rew Asterik, 'IN A PERFECT WORLD'


In a Perfect WoRLd, there would be nothing called TIME
In a Perfect WoRLd, everyone would get along so fine
In a Perfect WoRLd, there is no right & there is no wrong
In a Perfect WoRLd, everybody’s singing every song

Nothing to LoSe, no one has the blues, everything you choose
Is up to YOU YOU YOU YOU YOU YOU…

In a Perfect WoRLd, there would be no thing called CRiME
In a Perfect WoRLd, what’s mine is yours & what’s yours is MINE
In a Perfect WoRLd, everyone would just GET ALONG
In a Perfect WoRLd, every single RACE & RELIGION BELONG

Nothing to LoSe, no one has the blues, everything you choose
Is up to YOU YOU YOU YOU YOU YOU…


Рецензии