Бiжить течiя струнка...

Біжить течія  струнка,
Кручі не минає,
Наче з джерела вода,
Холодом лякає.

Гордо  по житті кружляє,
Блудить, наче ми  вона,
Старості не учуває,
Та не відчуває дна.

По ній бігають човни,
Верби у поклоні,
Ось не просто і мені,
Посивіли  скроні…

Річку старість не чека,
Вона  їй незнана…
Сірі скелі, як віка,
Доводять до тями…

Доля меле, наче млин,
Зірки, ніби мари,
Дошкуляє часоплин,
Застигають хмари…

Відай свою кожну мить,
Вдячний будь і радий,
За  небес святу блакить,
Та живи без зради…


Автор  Геннадій  Сівак.
23  липня  2013 року.


Рецензии
Красиво владеете Вы украинской речью, чувствуется, что родное.
С приветом!

Римма Батищева   24.07.2013 17:31     Заявить о нарушении
Римма!
Спасибо Вам!

Геннадий Сивак   24.07.2013 19:11   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.