Любiть Украiну в усьому! Присвята Кiвалову С. В

Любов безмежною є до України,
Юні хлопчики й дівчатка!
Найкращому навчайтеся у країні,
І бережіть Ії як Паніматку.

Тоді, коли любові є де дітись,
Еврика допоможе Нам всім жити.
Угледіти у світі так як діти,
Красиві, гарні,ніжні й добрі миті.

А Нам уже пташки наспівали спів,
Й натомість ми пишаємося ними.
Іхні співи відхиляють лютий гнів,
Ніби склали відповідні рими.

Любіть Україну дітоньки  в усьому,
Й вбачайте любов до Батьківщини.
Тоді щасливими  будемо ми знову,
Бо є божественими  наші днини!


Рецензии