Не одна я любознательная!

 

Протираю шибку, виглядаю:

Як там ночувалося?

Від несподіванки жахаюсь

І зажмурююсь:

Саме в цю хвилину сонце

Вирішило заглянути до оселі

В ту саму протирочку.

Не одна я така цікава!




   


Рецензии