Пташиним Спiвом вiтер дме

Найкращі Весни, й ніжний Саде  квітковий,
Й моє листячко зелене.
Квітковий квітень на весні весняних вій,
Що ніжно так до мене лине.

Пташиним співом вітер дме,шепоче щось мені, 
На вушко ніжно, ніжно.
Зізнався і Тобі той місяць у повні,
Зійшовши до зірок так пізно.

Йдучи по вулиці, вдихаєш аромат,
І мріяти ще хочеш.
Ти є багатим, багатшим всіх стократ,
Готова закричати я щомочі.

Метеликом летиш,сідаючи на ніжну гілку,
Квіти й трави бадьориш.
Разом з ранком День приходить  вірте,
І розпускається комиш.


Рецензии
Разом з ранком День приходить вірте,
І розпускається комиш!

Леся Танюк   15.10.2013 19:23     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.