Не все так погано у нашому Домi!

Не все так погано у нашому Домі,
Утіха,добро й краса кольорова у змові.
Високі у світі українські ґатунки,
Цілому світу великі дарунки.

Народні костюми, де даровані квіти,
Дотепні, розумні економіки звіти.
Бо є в Українців окрім краси й доброта,
А в цьому є й гумор,й його гострота.

Є в Україні прекраснії ДІТИ,
Обдаровані наші веселії квіти.
Давно в Україні великий прогрес,
Забуто, й минулому Советський регрес.

Історія зглянулась, повагу ми маємо,
Й самі ми давно про усе це знаємо.
Пам`ятають історію й наші ДІДИ,
Достатньо нам війн, зоря нам світи!

Щасливих онуків забавляють бабусі,
І тішиться цим найменша Гануся.
В футбол ганяють малі хлопчаки,
В пісочницях граються малі Дітлахи.

Є у нашому Домі зелені дубрави,
Й немає найкращої в Світі забави…
Бо не все так погано у нашому Домі,
Добро зговорилося, й тішиться в змові!


Рецензии
Дорогая Олеся! Благодарю за тёплые, искренние слова и оценки. Прочёл Ваши стихи. Мне понравились. Душевные, честные, и светлые. Желаю Вам творческого счастья и признания читателей. С уважением, Василий Росов.

Василий Росов   01.08.2013 16:12     Заявить о нарушении
Велике ДЯКУЮ!!!

Леся Танюк   01.08.2013 17:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.