О наш Свiт, Живи прекрасно!

Присвята усім Щасливим Людям!

Метелик крильцями тріпоче,
Зворушив гілоньку тонку.
Вітер свище та регоче,
Мов любить душеньку мою. 

Аромат квітковий пахне,
Зозуленька в теплі кує.
З листя дзвоном вода капле,
Дивовижні звірі в хащі є.

Гніздечка,чекають пташенята,
Що принесуть їм певний харч.
Мов щасливі як хлоп’ята,
Що грали в вигаданий марч.

О наш Світ, живи прекрасно,
Силу надр  бережи, Земля!
Граціозно, чесно й красно,
Де частиночкою світу є і Я!


Рецензии
Аромат квітковий пахне,
Зозуленька в теплі кує.

Леся Танюк   25.08.2013 14:44     Заявить о нарушении