Коли вiдомо, заради чого Людина ще жива

    

Збагненним є в людини майбуття,
Шалений вирій, бо вогонь не палить.
Коли відомо, заради чого Людина ще жива,
Тоді Військова Пуля й з ніг не звалить.

Сильна ся людина, вона  СОЛДАТ,
Спасінням є у світі, й в житті, і є не САМ.
Це наш хлопчик і сильний, скритний БРАТ,
Й стріла до нього не летить, скажу я Вам.

Відомий ще й той факт, що є у нього СИЛА,
І розум  й доброта, та ще й така!..
Що сяє кольоровим промінем і сонцю МИЛА,
Та й Долю має ВІН солодку, бо точно не гірка.

ЙОГО і Пуля не бере,й в вогні ВІН не горить,
Щастям сяє, й  шаленим й добрим є.
Говорить красно так, мов прапор майорить,
Усе Він має, і цим і наші долі береже !
 


Рецензии
Коли відомо, заради чого Людина ще жива...

Леся Танюк   15.10.2013 19:07     Заявить о нарушении