Ангел Мiй...

На диво зоря скотилася з небес,
І прилетів мій добрий Ангел.
Зраділа,що Бог мені прислав Тебе,
Тепер кажу  я ніжно: « Агей.»

Ніч, виходить місяць погуляти,
Де навколо танцювали зорі.
Я дуже хочу тихо Їм сказати,
Ангел мій, я сплю у морі!..

Вісник  мов зненацька прилетів,
Ласкавий, покірливий і добрий.
Що ж такого Бог йому звелів,
Що невинною красою Він хоробрий.

Ангел мій, Ти Ангел мій з небес,
Чекаючи на Тебе, я , любила...
То Бог з небес мені прислав Тебе,
Щоб я також хороше щось зробила.


Рецензии
То Бог з небес мені прислав Тебе,
Щоб я також хороше щось зробила.

Леся Танюк   25.08.2013 14:54     Заявить о нарушении