Що такого в словi Нi!

Що такого в слові Ні ?
Заспіваймо попурі !..
Звільнимося від страхів,
Покохаймо дітлахів!

Хочеш вільної свободи,
Не доживайся до негоди!
Добре думай ти в уяві,
І не будеш зі страхами.

Вилікуй себе від них,
Уникай людей ти злих.
Влаштуй собі самоуроки,
Життя матимеш нівроку!

І не пити, не палити,
Жити просто не тужити.
Організм на слово Ні,
Перейде шлях у повні.

У житті удар тримайте,
Гряне грім, в жарти не грайте.
Самі вчіться, щастя поряд,
Можна жити і без горя.

Легко й ніжно, як плевти,-
Й подумки іти в світи!
Що такого в слові Ні,
Коли живеш Ти у повні!


Рецензии
Писала серйозно і дітям, і дорослим!

Леся Танюк   15.10.2013 18:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.