Фотография

 

  Фотографія у соняшниках...

Обгорнули мене пелюстками-цілунками

І завмерли.

Так і залишились на роки

Поруч із щасливою посмішкою моєю.

Моє дитинство.

Мої соняшники.

Ви в серці моєму достигли.


Рецензии