Подiбний до Людино-бога

Подібний до Людино-бога,
Тобі як культу віддам догмати…
Коли дивлюсь, спада тривога,
За що готова все віддати.

Іду туди, де мій кумир,
За покликом душі і серця.
Помпезно нам приносить мир,
Й з добром у сей но світ удерся.

Вражає душу образ Твій,
Подібний до Людино-бога.
Відкрию очі із під вій,
Втіша перлина світу сього.

Нести свій хрест буває складно,
І можуть се на жаль не всі.
Буває на душі прохладно,
Й добре, коли серця міцні.

Упевненість й не удавана краса,
Що може бути у Людино-бога.
Вихованість доброзичлива і осяйна,
Зачаровує, і опиратися не маю змоги.


Рецензии
Упевненість й не удавана краса!

Леся Танюк   25.08.2013 14:59     Заявить о нарушении