Подарую Тобi

Подарую Тобі!..

Подарую Тобі я, сонце ясне,
Є ще у світі , хто любить Тебе !
Якісь таємниці у душі своїй маєш,
Тож вади природи Ти не зазнаєш.

Подарую Тобі я, небо синє,
Де птахи чарівні зібрались у вирій.
Якісь Ти секрети в усмішках таїш,
Чари жіночі усі ніби знаєш…

Подарую Тобі височезнії гори,
Корали й безмежнеє синєє море.
Ти дуже красивий,мов щось ще ховаєш,
Ніжність і пристрасть Ти забавляєш!

Подарую Тобі усе, що захочеш,
Приходь хоч у снах, приходь хоч щоночі!
Якісь гарні квіти у світі збираєш,
Щось маєш за чари, що так дужо граєш?

Подарую Тобі,  я свою ніжність,
Що кличе у вирій, що кличе у вічність.
Ясна і хороша Твоя є природа,
Країни ясної, яснішої вроди… 


Рецензии
Подарую Тобі височезнії гори,
Корали й безмежнеє синєє море!

Леся Танюк   25.08.2013 15:02     Заявить о нарушении