Пара берегом iде

Дивовижно небо знаки подає,
Зверху сяйво опускає.
Щось у цьому безперечно є,
Бог про це секрети знає.

Пісок, то золото дрібне,
Зачаровує красою ніжно.
Найпрекраснішим він є,
Який говорить нам щось грізно.

Море хвилями заграло,
Дощик трохи накрапа.
Насолоди тут чимало,
Вдалині прекрасна синява.

Чарівна пара берегом іде,
Мріє про багате й щось прекрасне.
Дощ рясніє, й стало мені зле,
Тож я мрію, щоб Їм стало ясно.


Рецензии
Чарівна пара берегом іде,
Мріє про багате й щось прекрасне.

Леся Танюк   25.08.2013 15:12     Заявить о нарушении