Ся посмiшка яскраво!
Усміхнувся Президент!
Усі крокуємо з Ним браво,
Й кроки чути , де ідем.
Промайнула слава сильна,
Дивовижна благодать.
З заходу на схід йде вільно,
Доброти небесна рать.
Сяє посмішка яскраво,
Президента сивини!..
Україна-Русь русява,
Й Української краси !
Слава й велич не минає,
Слався Україно-Мати!
Ніч іде, день барви грає,
Й Україна має знати!
Свидетельство о публикации №113072200452
Погодьтеся, добрі Ви люди!
У нашій історії найкращий момент,
Погодьтеся, й доля нам буде!
Леся Танюк 25.08.2013 15:16 Заявить о нарушении