в далеких глибинах

в далеких глибинах душі
та в серці ще більше напевне
так тихо лунають вірші
усі вони тільки про тебе

там звуки спокійні застелені
мелодії ніжні линуть
питаю "що ви дасте мені"?
відповідь я не отримав

ти наснилась мені вночі
я з посмішкою прокинувся
і знову для тебе вірші
бо іншими вже надихався

я прошу в небес її залишіть
зорі змінять надіюсь колючі терени
що означають ті душевні вірші
та й що вони значать без тебе...

© Copyright: Bohdan Naymenko,2013


Рецензии