Лист мамусi в Рим

Добрий день, мамусю,
Повертайсь додому,
Лікувать бабусю
Я не дам чужому.

А вона хворіє,
Бо уже старенька,
І про тебе мріє,
Бо я ще маленька

Лікувать бабусю,
Кидай там роботу,
Приїжджай мамусю,
Жду тебе в суботу.

Я тебе згадала
Як мені співала,
Як мене гойдала
Й ніжно обіймала.

А ще й цілувала,
Сонечком назвала
Й раптом як пропала,
Тільки гроші слала.

Та нам цього мало,
Я люблю й чекаю,
Повертайся, мамо,
Я тебе благаю.

Понеділок нині,
Я адресу знаю,
Рим, Бідак Галині,
В скриньку лист кидаю.

Донечка Марічка,
Що живе в Долині,
Де росте смерічка
Завше і до нині.
22.07.13.


Рецензии