Как страшно...

Це страшно: незрячим бути!

Не бачити рожевого світанку,

Не бавитись сяйвом зірок.

Але наскільки страшніше

Душу незрячу мати,

Проходити повз чужу біду,

Доларом очі прикривши.       

Прозрійте, прошу вас, благаю! 


Рецензии