Люби жизнь
ЛИШЕ ЧОМУСЬ ДУШІ НЕ ЗВЕСЕЛЯЛО.
ДОКИ ХОТІЛА ВЗЯТЬ ЙОГО В ДОЛОНІ,
ВЖЕ ПОСИВІЛИ КУЧЕРІ НА СКРОНІ.
ЖИТТЯ ПЛИВЕ-НАЗАД НЕ ПОВЕРНУТИ,
ТО КРАЩЕ,СЕРЦЮ,СМУТОК СВІЙ ЗАБУТИ.
НЕ ВСТИГШИ РОЗЦВІСТИ,ОПАЛА КВІТКА.
З ОДНИМ КРИЛОМ ЛИШИЛАСЯ ЛЕБІДКА.
СВОЮ ВСЕ ПАРУ З ВИРІЮ ЧЕКАЛА,
АЖ ДОКИ НЕ ЗАБУЛА,ЩО ШУКАЛА.
ЖИТТЯ ПЛИВЕ-НАЗАД НЕ ПОВЕРНУТИ,
ТО КРАЩЕ,СЕРЦЮ,СМУТОК СВІЙ ЗАБУТИ.
ЛЮБИ ЖИТТЯ,ПОКИ ВОНО БУРХЛИВЕ,
ТО РАДІСНЕ,ТО НІЖНОПОЛОХЛИВЕ.
ТИ НАСОЛОДЖУЙСЬ МИТТЮ,БО З РОКАМИ
ЗАЛИШИШСЯ З ПОРОЖНІМИ РУКАМИ.
ЖИТТЯ ПЛИВЕ-НАЗАД НЕ ПОВЕРНУТИ,
НЕЛЕГКО,СЕРЦЮ,СМУТОК СВІЙ ЗАБУТИ...
Свидетельство о публикации №113072201185