Портрет

Хто я? Твоє зрадливе зітхання,

Тремтяча прозора роса.

Хто я? Твоє оніміле чекання,

Полохлива весняна гроза.

Хто я? Пахощі вранішнього лісу,

Розпростерті крила лебедині.

Хто я? Терпкий присмак гіркогокумису,

Білий цвіт в холоди на калині.

Хто я? Пелюстка опалого цвіту,

Шелест стиглого в полі жита.

Хто я? Мізерна частинка світу,

Ніжність памороззю покрита.

Хто я? Відблиск води в повнолуння,

Щемом стиснута павутина.

Хто я? Пісні глухе відлуння,

Зради твоєї гірка краплина.

 


Рецензии