Зднем нардження...

З днем народження…

Ви всі сьогодні вранці  чули?
Пташиний, дивний   переспів…
Вони про свято не забули
Лиш жалко , що той спів без слів

Їхні пісні для тебе , люба
В них диво світній, переспів
І слів мелодії не треба
Пташиний спів усе зумів

Він передав тобі вітання
Від милих, люблячих твоїх
Бо в радість їм твоє кохання,
І  до вподоби всім  твій сміх.

Бажаємо  здоров’я, згоди
Веселощів і доброти
Щоб все прекрасне від природи
Пізнала щастя наше,   ти….

З повагою твої…
Саша і Віталік…
17.07.2013року…..


Рецензии
ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ,КИНУЛА ТАКОЕ ШИКАРНОЕ ПОЗДРАВЛЕНИЕ СЕБЕ НА ФОРУМ.

Ольга Синюкова   11.11.2013 15:58     Заявить о нарушении