Грешна ли...
Чи грішна я? Гріха не бачу я
У тім, що палко покохала…
Кохання не вказує, кого можна кохати,
А кого забороняється. Це почуття сильне тим,
Що воно непідвладне людському розуму, навіть
Нормам моралі. Навіть Заповіді Божій!
Якщо це справжнє кохання —глибина його
Не має меж. Ніяких штучних кордонів, заборон.
Якщо кохати одруженого — це гріх,тоді кохання взагалі —
Гріх, тоді й жити, лицемірством спрямовуючи своє почуття
“на кого слід”, — гріх. Отож, “я знаю гріх, але грішить не кину”,
Разом з війонівським тягарем зустрічатиму, як судилось,
Нову днину і Великий Суд.
Свидетельство о публикации №113072101078
Татьяна Школяренко 21.07.2013 18:55 Заявить о нарушении