An old invention - The Unknown Auther

I'm very fond of water
I drink it noon and night
No mother's son or daughter
Hath known more delight!
But I forgot to mention,
Tis best to be sincere -
I use an old invention,
That turns it into beer.
          ***
    Неизвестный автор
     (Австралия) 
   СТАРОЕ ИЗОБРЕТЕНИЕ

Я очень люблю воду,
Пью в полдень, ночью, да!
Погода, непогода -
Восторг сплошной - вода!

У Вас, друзья, сомненья?
Задачку Вам задал?
Ценю изобретенье:
Вся в пиве та вода.
         ***


Рецензии