Ну эбкIибхIале

БебкIа мурт лебкьуй зат цабил хIабалан,
Нура эш дунъялике кулъуй хIинра,
Иман-шагьадатичу варсара иле,
Ну Аллагьизе улгулра гьаманра.

Дунъялзакан тяйди икибил гъяйзе,
Цацатас бугьесбес цIакьле гIядабле!
Зигара хIадукIуле, хIадисуле,
ВяхIяришия ита, бяхI хIяшбариле.

Вай це багьанналичу ну эбкIалра,
Гисекмар бугьалра кьаркьала дия,
Дяргъиле чарх-жан гисекме лерилра,
Бихьрилзе буциле чарх убихьая.

Жаназа хIябразе бихьиле арагъа,
Жавабт лугуле, гIядаб ухъунхIале,
Бусурман узи, нам балга барагъа,
Аллагь, хIуни уркIецIи бара иле.

Гонагьуре дяргъира дуниялзе,
ГIядабле бугьесбес ахиратизе,
ГIязиз Аллагь хIуни ряхIму бариле,
Уцишигъа ну камил гьамадизе.


Рецензии