Чувства Навылет

Чувства
Навылет
Вздох
Без промаха
Выбило
Землю
Тебе
Из-под ног
Странно
Матово
Холод
Капает
На перекрестке
Восьми дорог
Снись
Быстро и
Пусть
Выстрелит
Рваными фразами
По щекам
Вздох навылет
Чувства – без промаха…
Небо
В твоих
Руках.


Рецензии