минае лито миж дощами

минає літо між дощами,
між спекою минають дні,
і кожен день ми човниками
шукаєм правду в глибині

вітрила повнимо словами,
питання груз тягне ко дну,
я птаху з білими крилами
постійно бачу  в хмарах сну

повітря ій не дає рушить
назустріч крутить бурєвій
ії неначе чимось душить,
пече у грудях,сумно ій..

ця сила до гори кидає
і падать в прірву не дає,
що є кохання -вона знає,
вона коханням цим і є !


Рецензии
Вірш гарний, але треба перевірити всі наголоси і правопис - натхнення!

Инна Приходько   22.12.2013 23:28     Заявить о нарушении