тоби

тобі моїх признань не треба,

 вони ,як зайвий груз для тебе,

 твій шлях широкий і яскравий,

 на ньому все турботи ,справи

 

 у мене він неначе другий,

 кохання в ньому,сльози,туги,

 ми різниі,та душею рідні,

 як квіти з різних гілок в квітні,

 

 не можу більше я співати

 ту пісню,що навчила мати,

 не можна знати свою долю,

 лиш правимо ми бож"ю волю

 

 ти бережи себе .коханий,

 між нами різні шляхи,страни,

 і якщо ти найсправді любиш,

 то ти мене не позабудеш

 

 нехай к тобі,як буде треба,

 я міцно притулюсь до тебе,

 і обійму двума крилами

 всі рідні души поряд з нами

по- украински-тобі-тебе.


Рецензии