Не чекай

Жди меня, и я вернусь,
Только очень жди.
К. Симонов

Не чекай мене - і я вернусь!
Я сюрприз бажаю влаштувати.
Заглушу за кілометр від хати
Свій старенький трактор «Беларусь».
Люба, не чекай - і я вернусь.
І не скрипнуть змащені ворота,
Й пес на мене не розкриє рота.
Я, мов кіт, на ґанок піднімусь.
Тільки не чекай - і я вернусь.
Так раптово увірвуся в спальню
І ключищем гайковим безжально
Плоті гостя з силою торкнусь.
Зовсім не чекай - і я вернусь.
Бідний хахаль за парканом ляже,
А тоді десятому закаже.
Роги наставляти? Годі, дзусь!
Не чекай, не жди - і я вернусь.
Застосую чоловічу силу
П’ятдесят разів до твого тіла.
Віжками. Розтащишся, клянусь!
Не чекай мене. І я вернусь!


Рецензии