Крутий фатум

Готель - п’ять зір. Як Леонід Ілліч.
Шалена пара в номері крутому.
Палкі та щирі клятви цілу ніч
Вона товкла лише йому одному.
Це він - об’єкт її надій та мрій,
Без нього світ нестерпний і порожній!
Їй треба з ним у сонце й буревій
Ділити постіль, бакси й подих кожний!..
...Та жінка - це сенсація жива!
Щоб не збрехати, й тижня не минуло,
А вже від неї про любов слова
Створіння інше златоцепе чуло...
Та жінка - це найбільша з загадок,
Ходяча зміна всіх пріоритетів!
Ще за три дні у ніч п’яти зірок
Про вірність вічну стогін слухав третій...
А ще за день... над прахом сподівань
На лавці під готелем тим сиділа,
І від найдужчих у житті ридань
Тряслося в лютих муках супертіло.
На місце мрій у голову чомусь...
Бульварна преса лізла дурнувато.
Ба, й справді - хоч статтю пиши якусь
Про цей жахливий, неймовірний фатум!
...Вона ж - не проститутка! Боже крий!
Хоч певна: краще дати, ніж не дати, -
Одначе кльовий «фейс» і бюст пругкий
Цій кралі ОПТОМ хочеться продати.
Щоб чоловік возив до кабаків,
Вдягнув у діаманти, шубу з норки...
Та трьох «крутих» ловила женихів -
І всіх «мочили» зразу на «розборках»!!!


Рецензии