Страх

Вакцини від страху немає,
Сміливість його лиш долає
І до перемоги веде,
Умілість з собою бере.

Від страху здаються у рабство,
Своє віддаючи багатство,
А потім щосили ревуть,
Що їх зневажають і б’ють.

Чекають, що хтось допоможе,
Бо жити у рабстві не гоже,
Самі же від страху дрижать,
Свободу не йдуть здобувать.

І так проживають віками,
Братаються із ворогами,
Втрачаючи гідне лице
Ще й зрадників хвалять за це.

Вакцини від страху немає,
Той раб, хто його не здолає,
Свободи якщо захотів,
Борися без страху рабів.
18.07.13.


Рецензии