Правда i брехня

Як тільки чиста правда
Влаштовує не всіх,
Брехня гуляє взавтра,
Бере її на сміх.

Говорить всім – не вірте,
То чистая  брехня,
У порох правду зітре
І каже – правда я.

А правда тихо ходить,
Захоплює серця,
Фортеці правди зводить
Для справжнього бійця.

Брехня в яскравих шатах
Щосили є кричить
У всіх теледебатах,
Бо хоче завше жить,

Людей простих дурити,
За їх рахунок жить.
Не треба правду злити,
Бо може раптом вбить.
18.07.13.


Рецензии