Тихо, тихесенько...
Ніжно, пушинкою, десь собі лечу --
В світ де ховаються крапельки роси,
З милим кохаються в райдузі-краси!
Подумки, подумки щось тобі скажу
І струмочком, річкою стелюся - біжу.
Піснею, стрічкою, аж за небокрай...
Сердцю мелодію- грай скрипалю, грай!
Зайчиком сонячним, взблисну і піду.
Кішкою-любою, прийду і вкраду!
Десь серед ночі,любий, в твоїм сні.
Ой, які то очі, але ж не мої...
Innes
Свидетельство о публикации №113071804012