ОБЕРе Г

Є слово дивне,сильне, таємниче- ОБЕРіГ!
Це те, що захищає нас від бід!
З дитинства до сивин....................................
-Матусі руки, батькова посмішка,
Дідуся і бабусі - ласка:
- Біжи, Дитя, в Життя!
І хай оберігає, Тебе, наш Рід!
Слова із казки, як -ключі!
Читай, історію не забувай!
Люби,працюй, співай!
Не множи зла, твори Добро!
Не розімкни його круги!
Неси в очах, лиш, Сонця- Сяйво!
Воно, як вічний круг Добра-
Твій -Оберіг, твоя-
Одвічна Тайна! Зося Недашковская.


Рецензии