Побачення

Побачення..
Пробачення це тiльки слiд,
Слiд того , що не змiг в життi,
Не змiг пробачыти собi-
Не змiг пробачыти тобi...

Найкращого собi знайшла-
Кохалась з  ним ти посеред ночi!
Тю, сьогоднi знову середа,
Залитi знову в мене очi...

       С.К.


Рецензии