Вечная любовь

Якщо у світі є Вічна Любов —

То це любов до матері.

Якщо у світі є Найбільша Вдячність —

То це вдячність матері.

Якщо у світі є Цілюща Сила —

То це сила материнської турботи.

Якщо у світі є Епіцентр Неспокою —

То це хвилювання материнської душі.

Якщо у світі є Найтепліше Світило —

То це вогонь материнського серця.

То чи знайдеться у світі

Найбільша Невдячність,

Яка б змусила про це не пам’ятати?


Рецензии